Gozsdu apartman

50m² | 3 fő
Ár: 9.300 Ft-tól
Greengary Budapest apartments Paulay utca 44. Gozsdu room

A Gozsdu apartman nevét az éttermeiről, bárjairól, nyüzsgő éjszakai életéről híres Gozsdu udvarról kapta, ami csupán néhány száz méterre terül el az apartmantól. A hangulatos modern apartman a nyüzsgő belváros legizgalmasabb részében csendes, nyugodt Paulay Ede utcában található.

Az apartman hálószobájában egy franciaágy és egy szimpla ágy várja a pihenni vágyókat. A mintegy 30 nm-es budapesti apartmanban 3 vendég fér el kényelmesen, kis családok és barátok részére ideális.

Az apartman teljes körű felújítása 2017 novemberében fejeződött be., mikor is az apartman mindenben megújult és modern berendezést kapott. A Gozsdu apartman saját, modern fürdőszobával rendelkezik. A jól felszerelt konyhasarokhoz étkezősarok és reggeliző pult is tartozik.

Aki szívesebben pihenne főzőcskézés helyett, annak lehetősége van a környék számos éttermét kipróbálni. A legjobb helyeket összegyűjtöttük, érdemes megnézni ITT. (link az éttermekre)

A Gozsdu apartman 1 hálószobával, 1 fürdőszobával, kényelmes étkezővel és jól felszerelt konyhával várja a pihenésre vágyó vendégeket. Ideális kis családok, barátok és üzleti útra érkezők számára.

#gozsduudvar #greengarybudapestapartments

Foglalás

Mai nap Foglalt

Gozsdu apartman